Звездата от хитовия сериал „Домашен арест” по Би Ти Ви Филип Аврамов-Фицата строи палат за новото си семейство, а теренът е в столичния квартал „Надежда”.

Очевидно актьорът има високи доходи, тъй като строежа ще му глътне поне 300 000 лева, пресмятат експерти.

Преди години баща му Георги имал стара наследствена къща, но я съборили и на нейно място Фицата е вдигнал 2-етажна постройка, в която ще заживее с новата си жена Севинч и детето им.

Строежът обаче вървял много по-бавно от предвиденото. Актьорът не бил претрупан с ангажименти, нямал нови роли, а издържал не само новото си семейство, а и старото, пише седмичник. По план трябвало да бъде завършен далеч преди да се роди щерката на Фицата от втората му жена. Малката Ана дойде на бял свят през май и скоро ще проходи, а къщата все още е започната и недовършена.

Според информационната табела, закачена с тел на оградата, строежът е започнал през октомври миналата година. Грубият строеж трябвало да приключи за месец и половина и да започнат довършителните дейност. Това все още не се е случило. Всеки ден актьорът ходел, за да инспектира как върви работата и да дава зор на работниците. Строежът гълтал всички хонорари на Фицата, затова актьорът се придвижвал с раздрънкан „Сеат” за не повече от 500 лв.

Миналата година чаровният актьор изненадващо заряза съпругата си Милена и 4-годишната им дъщеря Рая заради друга жена. Фицата все още бил в процес на развод и изчаквал края му, за да сложи подпис в гражданското със Севинч.