Филип Аврамов потвърди публично, че се е върнал при съпругата си Милена, видя Hotnews.bg. Актьорът се появи с първата си жена и общата им дъщеря при откриването на филмов фестивал преди седмица, а усмивката не слезе от лицето му. Щастието си не криеше и щерката Рая, която не се отдели от двамата си родители. Всички присъстващи отбелязаха приликата между Аврамов и по-голямата му наследница.

Припомняме, че преди месец стана ясно, че актьорът се е събрал с Милена, с която се разведе през 2017 година заради любовницата си Севинч Ибрахим, която също го дари с дъщеря. В интервю Севинч призна, че двамата са се отдалечили доста един от друг, но раздялата им преминала без караници.

Още от момента, в който се развеждат преди 3 години, Милена е убедена, че рано или късно пак ще бъде заедно с Аврамов и затова не пожелава да се откаже от фамилията на бившия си мъж. Докато са разделени, красавицата отбива сериозни атаки от ергените в съсловието. Повече от веднъж е виждана само с един от най-търсените си колеги в дублажа. Дали дружбата е била консумирана, може само да се гадае.

снимка:Булфото