Първите превъплъщения на участниците в „Като две капки вода“ предизвикаха истинска еуфория сред журито и феновете на шоуто.

„Убийствен старт на този сезон“, категорична беше Хилда Казасян за откриващото изпълнение на Ненчо Балабанов, който влезе в ролята на Прея с песента „Малките неща“. „Френското чудо“ Индила беше представена от актрисата Нона Йотова. Изпълнението ? очарова журито, а тя получи комплимент от Фънки: „Цяла нощ ще си тананикам тази песен“.

Криско донесе лятното настроение на сцената на шоуто с амплоато на рапъра Pitbull и куп красавици. Актрисата Милена Маркова – Маца не само изправи журито на крака, влизайки в кожата на Шърли Беси, но и получи медали от водещите Зуека и Рачков.



Градацията продължи с Филип Аврамов, който взриви залата с изпълнението на корееца Сай (PSY).

„Ти показа духа на това шоу“, сподели продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Усмихната водеща Джуджи направи своята сценична премиера с образа на Йорданка Христова. С изпълнението на емблематичния Фреди Меркюри, Жана Бегендорф показа, че може да превземе не само X Фактор, но и „Като две капки вода“.

Кралят на фолк музиката Азис влезе в ролята на примата Лили Иванова, карайки рокаджията Фънки да възкликне: „Изпя песента по-хубаво от самата Лили Иванова“.

Филип Аврамов стана първият победител в третия сезон на шоуто и получи сумата от 1000 лв, която дари за благотворителна кауза. На второ място се класира Азис, а на трето - Ненчо Балабанов.

Следващият понеделник пред участниците ще има нови изпитания. Всеки един определи бъдещото си изпълнение с бутона на късмета. Криско, който си пожела в понеделник да има повече коса, ще трябва да стане Михаела Филева. Телевизионната водеща Джуджи ще пее на френски като Ванеса Паради. Нона пък ще влезе в ролята на музиканта Етиен Леви. Жана Бергендорф ще трябва да влезе в кожата на своята любимка Риана, докато Маца ще се превъплъти в Никол Шерцингер.

Имитаторът на премиера - Ненчо Балабанов, ще пропее на италиански като Ерос Рамацоти. Азис пък ще трябва да бъде точно като шоумена и певец Слави Трифонов.

Актьорът Филип Аврамов ще стане жена, за да е досущ като феноменалната Тина Търнър.