Родна звезда остана без книжка след проверка на КАТ в бургаския квартал "Изгрев". 37-годишният Михаил Митев, известен за феновете си с псевдонима F.O. е отказал да му бъде направен тест за наркотици, пише Флагман. Бургазлията ще трябва да плати 2000 лв. глоба, а свидетелството му за управление на МПС ще бъде отнето за 2 години.

Първоначалната информация за случката, която се разиграла вчера около 17 ч., бе, че рапарът е арестуван пред известно заведение в комплекса и откаран с полиция до най-близкото РУ на полицията. Неговата съпруга Преслава Пеева обаче, която е и негов ПР, категорично отрече с думите: "Няма такова нещо, той в момента дори е до мен".

F.O. е шофирал тъмен на цвят каблиолет Ауди по ул. "Петко Задгорски", когато екип на Пето РУ го кара да отбие от пътя за проверка. Полицаите прегледали за валидност всичките му документи, които били изрядни, но на място бил повикан екип на Пътна полиция, за да се извърши проверка с дрегер и тест за употреба на наркотици.

На втория обаче, рапърът категорично отказал да се подложи, което автоматично води до определеното от ЗДвП наказание – 2000 лв. глоба и 2 години без книжка. Информацията бе потвърдена и от пресцентъра на полицията в Бургас.