Фолк певицата Даяна се завърна на сцената!

След дълга пауза изпълнителката на хита „Право в целта” пусна ново парче, което вече обикаля Интернет пространството. Парчето се казва „Лудост” и е по аранжимент на Калин Димитров. Текстът пък е дело на Дони Василева.

„Сърдечно благодаря на Дони за невероятния текст, който написа за мен. Текстът на „Лудост“ е може би единствения текст, който успява да се доближи до сърцето ми“, сподели Даяна, която до неотдавна беше част от музикалната компания на Николай Първанов-Китаеца. Тя си тръгна обаче оттам след много скандали и неизпълнени обещания от страна на пишман-продуцента.

Има вероятност „Лудост“ да се сдобие с клип, но това зависи от феновете. „Искам да се допитам до феновете дали харесват песента и дали искат да направя видео към нея. И аз и целият екип, с който работя, сме дали цялата си душа и сърце, за да се получи тази песен възможно най-добре. Ще бъда много щастлива, ако песента се хареса на хората и достигне до техните сърца, както успя да докосне и мен“, казва още Даяна, пишат от kliuki.bg.