Един от малкото попфолк дуети, който изгря на музикалния небосклон преди години, се завърна на сцената ударно с разтърсваща балада - "Обещание". Става въпрос за изпълнителите Ирена и Александър, които бяха в редиците на "Ара мюзик". След дългата пауза те са отново в играта с романтично парче, непосредствено преди Свети Валентин.

След раздялата си с продуцентската компания, младите изпълнители са категорични, че ще бъдат по-продуктивни. "Направихме тази песен с много усилия и енергия, но мислим, че успяхме да докоснем сърцата на хората", обясни русото изкушение Ирена.

Партньорите не само на сцената, но и в живота разказват и за интересни факти, около заснемането на видеото към песента "Обещание". "Наложи се да се преместим от първоначалната локация, понеже имаше взривове на снимачния терен. През цялото време обстановката беше доста разгорещена, дори запалихме пианото и то изгоря напълно", допълни талантливият Александър.Песента е по музика и аранжимент на Diamont Beat Production, текстът е на Анастасия Мавродиева, а режисьор на лентата Явор Йовков.