Фолк певиците ни може и да се имат за най-красивите жени в България, но тези снимки ще ви убедят точно в обратното.

Вижте как изглеждат чалгаджийките, когато не позират за снимка и са без фотошоп. Кадрите направо ще ви шокират.

“Мумията се завръща!” Така форумци коментират неизвестна снимка на фолк певицата Глория.

Повечето от тях са направо ужасени от вида на певицата. „Бегай братче, по-добре да си легна с мъж“, коментират ужасени Интернет потребители. И не крият, че са потресени от визията й.

*Глория

Тупирана ли е Андреа или просто е бръкнала в контакта? Този въпрос доста време мъчи някои от антифеновете на звездата. Фолк певицата шокира с щръкналата си грива по време на репетиция. Че на всичкото отгоре е и без грим. Цяло чудо е, че танцьорите около нея не са получили удар при вида й.

*Андреа

“Ужас! Ще сънувам кошмари!” Това е мнението на Интернет потребителите за визията на Райна от конкурс за красота. Неподходящо червило, огромни вежди – фолк дивата определено е далеч от днешната си доста по-приятна визия.

*Райна

Не по-малък ужас им докара Ивана. Фолк певицата направо втрещи феновете с този кадър. “Прилича на клоун от цирка”, коментират форумци. Определено силният грим не е най-подходящ за изпълнителката.

*Ивана

Фолк певицата Мария също има лоши снимки. Но на една от тях устните й скриват цялото й лице. „Хорър“, коментират форумци в един глас.

*Мария (Снимка: Bulphoto)