Фолк певицата Дебора: Илия Царски ме срина! (Снимки)

24 февруари 2016 | 11:02
Прочетена
13087
 

Дебора е родена на Коледа през 1990 г. във Видин. Пее от 3-годишна. Преди да се занимава с музика, е модел. Пилотният й сингъл „Всичко или нищо" е в дует с колежката й Кристиана. С певеца Крум правят песните „Буба лази" и „Танци-манци".

Дебора се е изявявала като асистентка в предаването на Иван и Андрей „Сблъсък". Сама се определя като упорита и целеустремена. В последните седмици стана особено актуална покрай отношенията си с автомобилния пилот Илия Царски. Потърсихме я, за да ни разкаже имали ли са връзка, съжалява ли за нещо в живота си, чувства ли се използвана от пилота и какво смята да прави оттук нататък.

- Дебора, пилотът Илия Царски ви обвини, че си правите реклама на негов гръб и си измисляте, че имате интимна връзка. Каква е всъщност истината?


- Да, имахме връзка, и то не каква да е, а доста бурна! Аз не си правя пиар на негов гръб, нямам интерес да го правя, аз не съм разкривала нашите отношения цели 8-9 месеца, та сега ли да го правя? Ние се разделихме окончателно, когато изтекоха общите ни снимки с него. Той реагира много остро, даже ми каза да се обадя в редакцията на вестника, който ги пусна, и да кажа, че няма такова нещо и че нямаме нищо общо. Аз, плачейки, го попитах защо ме кара да излъжа и той ми отговори, че съм щяла да му направя проблем. Нямах представа за какво ми говори и какъв точно е този проблем. Аз също се притесних, когато пуснаха снимките, но той реагира прекалено остро, което ме изненада. След разговора ни започнах да търся адекватна причина за неговата реакция. Поразрових се, попитах няколко близки приятели и разбрах за много неща, за които ме е лъгал през цялото време. Почувствах се, все едно съм имала връзка със съвсем различен човек от този, когото познавам! Отвратена съм, наистина.

- Имали ли сте всъщност сексуални отношения?

- Нормално е двама души, които са били дълго време заедно, да са консумирали връзката си. За мен лично отношенията ни не са били само сексуални, а и емоционални. Аз не съм била с него заради секса или някаква изгода, а защото бях истински влюбена в него! Имах нужда да бъда с него постоянно, да го прегръщам, целувам, да си говоря с него. Макар да говори, че не е имал нищо с мен, аз съм сигурна, че и той е изпитвал силни чувства към мен. Нещата, които е казвал, жестовете, които е правил, говорят достатъчно. Човек без чувства не може да направи такива неща, каквито направи той с мен.- Вярно ли е, че го преследвате?

- Той не е бил насила с мен, че да го преследвам. Нямам идея защо говори такива глупости, при положение че ние не сме се криели от никого. Излизали сме в общи компании, ходили сме по публични места заедно и много мои близки и познати са ни виждали заедно. Всички мои приятели се радваха на нашата връзка, защото виждаха колко съм щастлива. Сега хората, които ни познават, постоянно ме питат защо Илия се държи като дете и говори такива врели-некипели. Смешно е, но той си знае! За мен е толкова обидно неговото държание. От това най-много ме заболя. Човекът, когото съм обичала, да каже, че не ме познава и че съм „досадна фенка". Все още много ме боли и в същото време съм бясна. Илия Царски просто ме срина. Летях в облаците, а сега изведнъж паднах жестоко заради него.

- Защо той отрече, че има нищо между вас?

- Нямам идея, но след като се разделихме, чух, че имал някаква жена там, в неговия град, и е възможно да е заради това. Не знам. Но ако това е причината, е доста долно и не е мъжко поведение да залъгва едновременно няколко жени. Не му отива на възрастта и на претенциите му да е „алфа мъжкар". Мъжко ли е да лъготиш като циганка на пазара? Още в началото на нашата връзка съм го питала дали има други жени в неговия живот и той е отричал, затова бях спокойна и не съм разпитвала. Бях толкова влюбена... Е, сега разбирам, че съм била сляпа и загубена. Не мога да си простя наивността си. Толкова съм била глупава да вярвам на този примитивен лъжец. Не мога да си представя как е имал смелостта да ме виждат навсякъде с него и всички да ни мислят за официална двойка, а в същото време той да лъже всички в очите, дори и мен, че съм единствена.

- Смятате ли, че Царски се срамува да оповести, че излиза с фолк певица?

- Той не слуша фолк, но не вярвам това да е причината. Даже е идвал с мен по фолк клубове и ме е придружавал на участия. Пък в крайна сметка нито съм грозна, нито съм кьопава, за да се срамува от мен. Просто стана ясно, че причината е била друга. Но би било по-добре него да си го питате, все пак той твърди, че няма връзка с мен и сме ходели по „кафета" само.- Илия запознавал ли ви е с приятелите и семейството си?

- Да, познавам целия му екип и някои негови приятели. А със семейството му не сме се виждали просто. Ако това, което чух, е вярно, че той има някаква жена в своя роден град, нормално е да не ме запознае със семейството си. Той се познава с майка ми, баба ми и дядо ми. Съжалявам, че го запознах със семейството ми, сега и те преживяват цялата тази драма и ги боли наравно с мен.

- Кога и къде се срещахте с него?

- Запознахме се началото на май 2015-а в известно столично заведение. От пръв поглед се харесахме, но аз не го познавах. Не знаех с какво се занимава, не знаех кой е, не знаех какъв човек е. В обща компания излизахме известно време и малко по малко се влюбих в човека Илия, а не в автомобилния състезател Царски. Информацията, която се писа, че съм била с Илия Царски заради парите, не е вярна. Била съм с доста по-заможни мъже. Страшно много го харесвах като човек и си признавам, че го обичах.

- Вярно ли е, че сте го хващали в изневяра?

- Чак хващала не, но съм разбирала за много неща и жени, за които ме е лъгал, но понеже го обичах много, си затварях очите! Не исках да го изгубя и премълчавах огорчението само и само да бъдем заедно. Разбирах тези негови залитания като съвсем от мъжко его.

- Съжалявате ли, че сте имали интимни отношения с него?

- Да, в момента съжалявам, защото не очаквах такова отношение от негова страна, стана такъв пошъл цирк, че просто нямам думи. Но цирка не го направих аз, а той. След като изтекоха снимките, очаквах от него да се справим с тази ситуация заедно, а не да ми затвори телефона и да не ме потърси повече. Официалното му изказване по медиите бе допълнителен шок за мен. Не можех да повярвам, че съм била с този човек 8 месеца, той просто с лека ръка ме изтри от живота си, а мислех, че ме обича истински. След всичко това за мен Илия Царски е един истински, автентичен страхливец. Един мъж на място никога няма да реагира и да разказва лъжи за жената, с която е имал връзка. Много ниско падна и се изложи пред всички. Въпреки възрастта си той не е мъж на място. Илия показа, че и на 50 години можеш да се държиш като комплексиран и пъпчив пубертет на 17.- Чувствате ли се използвана от него?

- По-точно се чувствам излъгана и предадена от него. Не го очаквах точно от него. Разочарована съм. След всичката любов, която му дадох, не мисля, че заслужавах такова отношение от него.

- В момента имате ли си гадже?

- Има разни мъже около мен, постоянно ми пишат и звънят, искат да се виждаме, но в момента съм толкова разочарована от мъжете, че не искам да поглеждам друг. Не искам отново да бъда разочарована. Уморих се да бъда лъгана и да прощавам. Мога и без гадже, в момента имам нужда да остана сама със себе си и да помисля за себе си и кариерата си. Аз съм мъжко момиче и мога да се справя с всичко, дори и без мъж и любов.

- Вие сте се явявали на конкурса „Мис България". Ще ни разкажете ли малко повече - кога беше това, съжалявате ли, че не спечелихте?

- Да, участвах на „Мис България" 2009 г. Тогава спечели Антония Петрова и доказаха на цяла България, че в нашата страна всичко става с добър финансов гръб. След този конкурс аз се разочаровах и реших, че са пълна глупост.

- Били сте манекенка, защо се отказахте от модата?

- Отказах се, защото моята мечта беше да се занимавам с музика и се стремях към това, а конкурсите бяха някакво странично хоби.

- Какво е най-щурото нещо, което сте правили?

- Най-щурото нещо е, че повярвах на Илия Царски въпреки всичко. Следващото щуро нещо, което ще направя, е да отида в манастир, за да намеря себе си след всичко лошо, което ме сполетя. Искам да си събера душата.

- Какво да очакват феновете ви в най-скоро време?

- С любовта към мъжете приключих. През тази година ще отдам цялото си сърце и любов на моята публика и фенове. Амбицирана съм да работя много и да покажа на всички зложелатели коя съм. Мога да споделя, че най-новата ми песен е посветена на Илия Царски. Тя се казва „Точно за мен си". Започнах да подготвям песента още от миналата година и исках тя да бъде моят подарък за него, но уви, съдбата си знае работата. Въпреки раздялата ни и цялото разочарование ще пусна тази песен, за да видят хората колко много съм обичала този човек.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук

Свързани новини

Галерии

Коментари

димака
25 февруари 2016 | 00:14

още една кучка на която й правите реклама, барем да пееше, ама и за тва не става!

p e c h e l i o n l i n e
24 февруари 2016 | 20:24

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 60 ОТ 90$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

24 февруари 2016 | 16:15

Тя не е лошо момиче, но бих я посъветвала колкото и да е наранена да не си изкарва кирливите ризи пред обществото. Можеше да обясни, че с господина са имали връзка и с няколко изречения. Става за смях по същия начин както Емануела.

М
24 февруари 2016 | 13:34

Ако това е реално интервю на Дебора, аз съм дълбоко РАЗОЧАОРВАНА (поне 6 пъти срещнах тази дума в написаното по-горе) ...

24 февруари 2016 | 11:31

Ще падна :Д

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Николета с бельо за порно

Плеймейтката шокира с моделите си

Никол Шерцингер е по-секси от всякога

Животът за брюнетката продължава с пълна сила

Адреналинката Ени в България, снима се за Playboy

Скандална плеймейтка изгрява на корицата на Мъжката Библия

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Ководеща на Гала реве в ефир за момче

Андреа Банда Банда се разделила с най-добрия си приятел заради жена

Първата любов на Божинов люби топ готвач

Снежана Вълкова скъса с мутренските години

Жана се събра със сина си

Порасналият Лео е нейно копие

Мис България се бракува за бившия на Елен Колева

Давид Бонев и Марина Войкова се сгодиха миналата година

Алекс Сърчаджиева в битка за апартамента на Ласкин

Бившата съпруга на актьора иска да си върне жилището

Изнудиха Божинов и Биляна за 3000 евро

Хакери откраднаха профила на сръбкинята

Лияна: Депресията едва не ме уби

Певицата съжалява, че се залюбила с разстреляния сикаджия Пламен Иванов-Фалконети

Гичка с второ бебе и ресторант

Шеф Ангелов категоричен, че няма да намери друга като нея

Кристин Илиева с нов зов за помощ

Още операции са нужни на моделката, за да се възстанови напълно

Башар Рахал набута гаджето си в "Черешката на тортата"

Райна Караянева готви в кухнята на актьора

Гуркова бързо прежали мъжа си

Миската говори за живота си след смъртта на Джордже

Веселин Маринов: Лъжа е че са ме оперирали

Бардът всеки ден работи по новия си албум

Енджи Касабие разкри дали е бременна

Появиха се слухове, че очаква дете, а след това, че го е загубила

Помните ли Пеньо от "Биг Брадър"? Ето какво прави днес...

Брадърът изцяло е заприличал на жена

Тв и Риалити

Силвена Роу: Суперхраните ме подмладиха с 20 години

Участничката в журито на MasterChef свалила холестерола си и увеличила колагена с тялото си

Радина: Аз свалих Деян

Актрисата се предложила на театрала

Ето го новия дует - Нели Петкова и Виктор Калев

Двамата представиха видеото "Тук до мен"

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Кобилкина: Казах на мъжа ми, че не го обичам

Две седмици след като се запознали гъркът й се обяснил в любов

Бившият на Мегз: Задраскал съм я с дебелия маркер

Юлиян Ненчев избухна отново срещу брюнетката

Виж още от Издънки

Култура

Кристиан Костов е номер 1 в Китай

Талантът ни оглави най-голямата китайска стрийминг платформа

Tom Odell пие наше вино преди концерта си

Британската сензация ще пее на 15 февруари зала 1 на НДК

"Ритон" изпя танго за влюбени с фрагменти от "Кармен"

Песента отново е по текст на Драгомир Драганов

Виж още от Култура

Fashionista

Отиде си дизайнерът, който обяви Адел за дебела

Карл Лагерфелд почина на 85 години, след като дълго време лъжеше кога точно е роден

Модните гафове на Ким Кардашиян

Въпреки критиките, тя има 127 милиона последователи

Плеймейтки във война заради рокля

Райкова и Бадер с еднакъв модел

Виж още от Fashionista

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?