Фолк певицата Пламена Петрова има сериозни здравословни проблеми.

Звездата от риалити формата „Мюзик айдъл” тежи критичните 35 килограма и едва поддържа жизнените си функции. Навремето блондинката от Горна Оряховица приковаваше мъжките погледи с пищните си форми и дори засне гола фотосесия за еротично списание, но днес тежи 35 кг. и е на път да изчезне, пише столичен седмичник.

Близки до певицата разказват, че от една година тя води битка с коварната болест анорексия и теглото й продължава да е критично ниско.



Според запознати Пламена започнала да проявява първите симптоми на болестта след излизането си от къщата на „Биг Брадър Ол старс”. Тъй като не й вървяло в кариерата, решила, че вината се крие във външния й вид. Започнала да се подлага на жестоки и болезнени диети. Първоначално карала само на плодове и зеленчуци, но после изключила и тях от менюто си. Стигнало се дотам, че да не слага и залък в устата си.

Заради нездравословното отслабване състоянието на кожата и някои от другите й органи рязко се влошило. Косата й започнала да пада, а ноктите й да се лющят. Пламена имала проблеми и със зъбите, които станали полупрозрачни и чупливи.