Режисьорът Люси Иларионов, който тези дни се обясняваше как му се е наложило да фалира още първите дни, след отварянето на заведението му в Елин Пелин, се оказа и прецакан в работата си като режисьор.

HotNews научи, че от доста време насам, той не е сред предпочитаните кадри за заснемане на видеоклипове сред чалга дивите. Причините обаче не били, че творческото му вдъхновение е изчерпано, а по-скоро в това, че е доста тромав при завършването на ангажимента си. Изпълнителка, която пожела да бъде анонимна, обясни че последния път като работила с Иларионов й се наложило да чака почти два месеца и половина, докато види видеото си на бял свят. При това при изпълнен хонорар от нейна страна.

"Все по-рядко колежки го наемат да снима проектите им, защото е бавен и несериозен. Работи докато вземе парите и после трябва да стоиш и да го ръчкаш докато си свърши работата", оплакват се в гилдията. Някогашният дебеланко, който драстично отслабна след операция в Турция, се пробвал да атакува и певиците в поп музиката. Но и там скоро му научили номерата.