Кавали-мания обзе родните красавици. Фолк певици и носителки на титли за красота се тълпят пред новия бутик "Podium", като пред разпродажба в лондонския гигант "Хародс".

Първа си напазарува като за последно най-новата носителка на титлата "Мисис България" Галена Димова. Волейболната съпруга, която често виждаме в клипове я на Тони Стораро, я на Искрен Пецов, си тръгна с рокли и секси тоалети от есенно-зимната колекция на Роберто Кавали още на откриването на бутика на Витошка.

Тя разкри, че и предстои ново видео предизвикателство. С рокля Кавали се сдоби и Златка Димитрова, която не случайно се появи на grand oppening-а със Стоят Петров под ръка. По паметливите си спомняйт, че плеймейтката вече е участвала в един негов клип, но сега и предстои участие във втори. Именно в него бургазлийката ще се кипри в марковата дреха.

Нова видео-изненада готви и Андреа на своите фенове. Блондинката отдавна харесва Кавали, но най-новата колекция й грабна вниманието още повече. Тя дори е поръчала на собственичката на столичния бутик Светлана Андреева дизайнерите на италианеца да сътворят уникален тоалет само за нея.

В бутика често отскача и Анелия, която попълва гардероба си и с другите предлагани марки като VDP и Ed Hardy. Чести клиентки са и Мисис България Галина Недялкова и актрисата от "Пълна лудница" Гери Аролска, която наскоро взе участие в новия филм на Камен Калев с Летисия Каста.