Сигурно за да не могат хората да им натякват колко са прости и елементарни, повечето певици на „Пайнер“ се амбицираха и записаха да учат висше образование.

Има прилежни студентки сред тях, но има и такива, които не знаят къде се намира университетът, в който уж учат, пише razkritia.com.

Пример в това отношение е изгората на Красьо Черния Магда, която имаше сериозни амбиции да се сдобие с диплома за икономист. Малко остана това да се случи, но прокуратурата се заяде с любимия й, и сега студентските книжки и на двамата събират прах някъде.

*Магда

До колко, обаче са истински дипломите на певиците? И по кой начин точно са си взимали изпитите – легално или кеш?

*Мария

Някой по-непретенциозни певици минават само през училищата за чуждоезиково обучение, а други като Мария чистосърдечно си признават, че не знаят дори откъде се включва компютъра, нито пък какво е това да сърфираш в Интернет.

*Габриела

Не всички са толкова глупави, обаче. Певицата Габриела, например, има цели две висши образования. Кога успяла да ги завърши – не е много ясно, но факт е, че ги има. Слабоизвестната певачка е застраховала бъдещето си като се е изучила по специалностите „Международни икономически отношения“ и „Финанси“. Паралелно с участията си вечер, за да приложи на практика наученото, наскоро Габриела отвори първия си офис в столицата за застраховки. И за да даде пример на колежките си, тя застрахова най-скъпото, което има – своя силиконов бюст. Спокойно можем да кажем, че в това отношение Габито беше първа. Не е ясно дали някоя е последвала светлият й пример.

*Валя

Валя, Цветелина и Анелия изучават специалности, които имат общо с работата, която вършат. Набедената за наркоманка Анелия вече е студентка и учи „Поп- и джаз пеене“. Тази година тя трябва да се дипломира, ако намери време за това от многобройните си участия.

*Анелия

Цветелина усъвършенства вокалните си умения и трупа теоретични знания в Пловдивския университет. „Много съм щастлива, че откриха в ПУ „Паисий Хилендарски“ специалност „Поп- и джазпеене“. В момента красавицата пише реферат на тема „История на джаза“. Валя редовно се обучава за специалността „Поп- и джаз пеене“ в Нов български университет.

*Цветелина

Преди да попадне в университета, тя е завършила и математическата гимназия в Хасково в паралелка с английски език, което й помага да пресмята по-бързо разходите и приходите си като изпълнителка. Била приета и английска филология в Пловдивския университет, но по онова време предпочела договор с „Пайнер“ и днес не съжалява за това.

*Райна

Най-неориентирана по отношение на онова, което иска да изучава е Райна. Македонката записа първоначално специалността „Елинистика“ в Нов български университет, но по-късно се прехвърли при колегите си от катедра „Психология“. За нея казват, че е старателна и прилежна студентка, и всички имахме възможността да се уверим в това, по време на участието й във „Вип Денс“ през миналата година. Тогава изпълнителката бе в тежка сесия, но въпреки това взе изпитите си с добри оценки.

*Кали

За философката Кали и ветеринарката Малина дума няма да отваряме – смее ли някой да се опре на знанията и уменията им?

*Малина

Кои ще са следващите висшисти сред изпълнителите от лекия жанр? Твърде вероятно е след време да разберем, че Тони Стораро е с тапия за програмист, а Азис без никакви проблеми е завършил… екология.

В чудния свят на чалгата всичко е възможно. Няма невъзможни неща и за корупцията във висшето ни образование…