Фолк певицата Татяна копира имиджа на Теди Кацарова, с когото тя нашумя преди повече от 14 години, когато дебютира с хитовете си Baby Don't Hurt Me и I Miss You, легален кавър по Хадауей. Става въпрос за африканските плитки, които се върнаха на мода миналото лято, а това вече се водеха демоде. С такъв имидж тръгна и кариерата на гласовитата Лейди Би  през 90-те, припомнят запознати.

Теди Кацарова показа дупе от Пукет

Напористата изпълнителка от лекия жанр - Татяна обаче е решила да възроди модата на плитките това лято. В социалната мрежа тя показа прическата си, която донякъде сваля и от възрастта й, правейки я по-млада.

Уви обаче докато сменя имидж след имидж, Татяна не прави хит след хит., което е по-важно. Последното й парче "Мамасита" донякъде стигна в плейлистите на феновете на чалгата, но пайнерката така и не може да се нареди сред топ певиците в компанията. Затова пък може да се похвали, че е пяла на концерт, в който е участвала турската мега звезда Сердар Ортач. Но колежката й Емануела пък направи дует с нея доста преди това събитие да се случи. 

Ето ги бомбите на Татяна!