По-известната с гаджетата си, отколкото с хитовете си - фолк певицата Анджелина Атанасова е сменила окончателно известния с прякора си бизнесмен Любо Бентлито, бивш и на плеймейтката Елена Кучкова. Запознати издават, че златотърсачката изненадващо се е прехвърлила на друг бизнесмен, който бил доста по-дашен от доскорошната й половинка, с която се събираха и разделяха не веднъж и два пъти. Припомняме ви, че изпълнителката имаше и афера с Християн Гущеров, но за кратко.

"Този Любо нищо не дава, а иска секс всяка нощ", възмутено разнасяла Бентлито госпожицата сред приятелките си. Тя разказвала също, че коронния номер на шефа на столичното ДПС Любомир Ников е да дава ключове от палата си в Манастирски ливади на всяка втора мадама, която му пуснела веднъж. По този начин той се надявал да я задържи, като й демонстрирал доверие и сериозни бъдещи планове за отношенията им. Залъгвал ги и с обещания, че ще им помага финансово, но подкрепата му се равнявала на няколко стотачки и то от дъжд на вятър. След като разбирали за какво става въпрос, те захвърляли ключовете и не искали повече да се връщат в покоите му, доносничат опарени плейбойки. Може би заради "лошият" му навик преди години Любо Бентлито бил зарязан категорично от плеймейтката Елена Кучкова. За нея се говори, че е най-непрежалимата му жена и все още ближе рани от мъка по нея.

Преди няколко месеца Анджелина нашумя и с порно клипче. В 30-секундната розова лента, тя участва в компанията на модела Йордан Йорданов, носител на титлата "Мистър България“ за 2016 г. С мачото обаче нямали сериозна връзка, а се виждали за секс от време на време, коментират в средите. Новото й гадже, за което се знае само, че е вносител на марков алкохол, е с около 15 години по-възрастен от нея.