Певиците от поп-фолк индустрията смениха попрището си и станаха актриси. Андреа и Камелия вече опитаха от удоволствието да бъдат филмови звезди, коментира вестник „Марица”. Половинката на Кубрат Пулев е част от екипа на сериала „Столичани в повече“.

Изпълнителката ще се появи в четвъртия епизод от сезон 12 на поредицата, който ще се излъчи тази вечер. Тя ще се превъплъти във водеща на четворна сватбена церемония. От трейлъра на серията личи как попфолк звездата бракосъчетава част от семейство Чеканови, баба Марийка и Фридрих, а също Радко и бежанката Зухра. От другата страна са Спас Лютов и Йовка, Гришата пък взима за негова съпруга Гретхен. Андреа не се появява за първи път на сцената като актриса. Тя участва и в „Мисия Лондон“, където играе ролята на руски наемен убиец.

Камелия също стана актриса с роля в хитовия сериал „Скъпи наследници“. Певицата трябваше да изиграе себе си, за да изненада жителите на Бели Вит по време на благотворителен мач в селото. Камелия призна, че е трябвало да заснемат сцената на минусови температури, а тя била доста лятно облечена. Това обаче не попречило на русокосата дама да изиграе ролята си. По-интересното е, че тя се появи на каруца, дърпана от кон. Тези снимки са я върнали назад във времето, когато наистина е пяла на подобна сцена, но на сватба в ремарке.