Безспорно социалните мрежи са мястото, където можем да открием ново вдъхновение във всяка една сфера. А когато става въпрос за мода и стил, звездите на “Планета“ са сред първите, които показват актуалните тенденции за сезона и със своя безупречен стайлинг са пример за своите последователи.

През изминалия уикенд част от любимите български певици споделиха във Facebook и Instagram снимки от нови фотосесии, които веднага привлякоха вниманието на меломаните. С поредица от кадри в своя Instagram профил Глория разкри, че е позирала пред обектива на Костадин Кръстев – Коко. Примата на модерния фолк залага на ексклузивна смесица от елегантност и сексапил, поднесена с много естетика. Когато става въпрос за визия,

Мария и Галена винаги имат с какво да ни изненадат. Изпълнителката на “Кажи й“ показа, че за своя есенен стайлинг е избрала модели от най-новите колекции на водещи световни брандове, а Галена ни припомни за топлите летни дни. Това тя направи с няколко горещи фотоса, които не оставиха безразлични многобройните й почитатели в мрежата.

източник: телевизия планета