Фолкпевицата Емануела откри летния сезон. Изкусителната красавица събра мъжките погледи на плажа още в началото на юни. Поводът обаче се оказа не слънчевия загар, а снимките на нов рекламен клип. В него Емануела играе главната роля на изкусителка за група приятели на плажа като остава да се пече в изрязан бански а перфектните й форми впечатляват.

Нейна сценична партньорка е звездата от сериала „София Ден и нощ“ Калина Кузманова. Те са „русото“ и „черното“ изкушение в рекламата на Мастика „Пещера“, която ще се завърти в ефир до няколко дни, издават от снимачния екип. Видеото представя летните преживявания на четирима приятели, които играят карти в плажно капанче на морето. Едната героиня влиза в ролята на „гола деветка“, а другата ги изкушава с леденостудена диня. В крайна сметка в „сезона на дините“ никой не остава „валат“. По мнение на екипа двете изкусителки са влезли много бързо в професионалните си роли, което не е учудващо като се има предвид сценичния им опит. Разбира се емблематичните бански на диня присъстват в клипа.


Емануела е поредната звезда включена в комуникацията на Мастика „Пещера“. Припомняме, че през годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа. В главната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев-Куката, Калин Врачански. В рекламите на анасоновата напитка са били и цял куп популярни модели, плеймейтки, риалити звезди и актриси.
Кадрите към новото видео на Мастика „Пещера“ през 2019 са заснети в едни от първите топли летни дни. Локацията е избрана и подготвена специално за целите на двудневните снимки. Екипът работил по цялостната организация и заснемането е от над 50 души.