Звездите на телевизия “Планета” винаги са се отличавали със своята визия и секси фигури.

Това лято не е изключение и повечето от тях вече привлякоха погледите на плажа, с което предизвикаха вълна от коментари на фенове в социалната мрежа.

Мария провокира фантазиите със секси кадри, в които показа, че не прави компромиси със своя външен вид. Това лято изпълнителката заложи на класическите цветове черно и бяло за своя плажен стайлинг и отново показа перфектни форми.

Райна също отправи доза провокация към последователите си с атрактивен кадър от морския бряг. Певицата не издаде къде е заснет фотоса, но пък разкри горещ сексапил.

Името на Глория е синоним на класа и перфекционизъм, а това за нея важи не само в професионален план. Доказателство са най-новите ѝ снимки от Лято 2017, за които получи адмирациите на своите многобройни почитатели.

И Малина не остави безразлични ценителите на красотата този месец с изящен цял бански, който е хита на сезона.

Есил Дюран вече представи в “Звездно” своята модна линия за плажа, а на част от моделите самата тя заложи за морската си визия.

Това лято Татяна също пръска сексапил с перфектна фигура не само у нас, но и на плажовете в Италия, Дубай и Гърция.

Гръцкото крайбрежие е мястото, което Соня Немска избра за своята лятна ваканция, като и тя не пропусна да зарадва почитателите си със снимки по бански. 

Две от чуждестранните звезди на телевизия “Планета” – Елена Велевска и Марина Тошич също нагорещяват страстите със секси форми.