Специалисти в пластичната хирургия създадоха списък с най-търсените форми на тялото, които представителките на нежния пол избират.

Резултатите от анкетата показват, че за 89% от клиентките от ключово значение при вземането на решение за промяна на някоя част от тялото е желанието да приличат на някоя знаменитост. Най-често дамите взимат като еталон за идеални форми Виктория Бекъм и Ким Кардашиян.

Всяка втора жена иска да има гърди като на светската лъвица Ким Кардашиян. А всяка трета харесва носа на звездата с арменски корени. Краката на успешния дизайнер и многодетна майка Виктория Бекъм се предпочитат от 1/3 от анкетираните.

След като певицата Никол Шерцингер участва в най-популярното американско музикално шоу X Factor, нейните ръце са мечта за 21% от жените. Актрисата и красавица Скарлет Йохансон покори нежния пол със своите пухкави устни. Всяка втора дама желае да има такива апетитни устни. Много търсен е и безупречният корем на актрисата Люси Мекленбург и бузите на модела Еми Чайлдс.