Златка Димитрова определено обича да се говори за нея.

Плеймейтката постоянно се чуди как да се намърда в светлините на прожекторите, като за тази цел нон стоп поства снимки и всевъзможни дълбокомислени статуси в личната си страница във Фейсбук.

В повечето случаи обаче вместо да си изпроси комплименти, както се опитва, черната Златка става за смях с неграмотността си или пък с неоправдано високото си самочувствие, пише kliuki.net.

С една от последните си снимки обаче Златка буквално успя да взриви потребителите в социалната мрежа Фейсбук. Към кадъра, на който е по бански, Златка е написала “Не съм ли черешката на тортата”. Тези й думи за самата нея подразниха жестоко феновете й в социалната мрежа, които я посъветваха да не се олива толкова с демонстрациите на прекалено голямо самочувствие.

“Не си, прекалено си си повярвала”, възмущават се форумци. И продължават с още по-остри коментари, някои от които са откровено обидни. “Доста самочувствие за асиметрична жена като теб”, “Черешката на простотията и селянията”, пишат възмутени потребители. За да стигнат до грубото: “Отвратителна, тъпа овца” и ''Тоя пък травестит си повярва".

Самата Златка до момента отказва да отговори на обидните коментари. Феновете смятат, че все още не ги е прочела, тъй като плеймейтката обикновено трие всичко, което не й харесва и не я възхвалява като уникална жена. А вие как мислите, заслужени ли са тези обиди към звездата?