Георги Божиков, който е снимал скандалния конкурс „Мис България” се почувства засегнат от обвиненията на организаторите, че фотографии на победителката Тамара Георгиева са били умишлено обработени така, че да я изкарат грозна. Според Ирина Папазова, която държи правата за надпреварата за най-красива българка, снимките били само три, но зумнати. „Снимките, които изтекоха в мрежата са ужасни и според мен това беше направено целенасочено. Снимано е с обектив за далечни снимки, след което е приближено. Зуумнато е... ама много е зуумнато.", обясни организаторката.


Божиков, който държи да уточни, че снима за собствено удоволствие, пусна две снимки във Фейсбук, на които са снимани подгласничките на Тамара. Те са направени от него, в същото положение и със същата светлина, с която е и уж лошата фотография на победителката.


Божиков хвърли и бомба, като обясни, че е гледал протоколите на журито, докато гласува коя да бъде най-красивата българка. "Мислех да снимам протоколите, но прецених че е грубо, вече съжалявам, че не го направих) ВСИЧКИ бяха посочили на 1-во място момичето от Бургас !!!. Видях и на Иво Танев протокола !
Хайде сега да призовем към явно гласуване следващия път!", пише в социалната мрежа Божиков.