В стремежа си да изглеждат в пъти по-слаби моделките често стават жертва на собствената си суета и вместо да постигнат желания ефект, стават за смях пред всички.

Такъв е случаят с последната фотосесия на Бориса Тютюнджиева, която се прочу най-вече като последната забежка на продуцента Андрей Арнаудов, пише в. "България днес".

Гафът лъсна на снимките на новата колекция дрехи и обувки на марката на Бориса. На фотосите ръцете на смуглата манекенка изглеждат видимо несъразмерни спрямо останалата част от тялото й.

Докато е смалявал талията и е изтънявал, и издължавал краката на Тютюнджиева, фотографът е забравил да обърне внимание на китките и пръстите на ръцете й. На една от снимките показалецът на Бориса изглежда като сочно кебапче, а някои по-остроумни потребители в интернет стигнаха дори до нецензурни предположения за какво може да й служи пръст с подобна дебелина.

Нескопосана обработка на снимки личи и от сенките, за които "майсторът" на фотошопа тотално е забравил, и показват какъв е всъщност силуетът на изгората на опосума.