Актьорската двойка Бойко Кръстанов и Виттория Николова са се разделили, шушукат в театралните среди. Според упорития слух връзката им е приключила преди няколко месеца, а актрисата вече си има ново гадже – фотографа Деян Георгиев.

Виттория и Бойко в действителност от доста време насам не са публикували общи снимки в мрежата. Това не е необичайно за тях, тъй като те винаги са казвали, че не обичат да афишират връзката си. По-странното обаче е, че двамата дори не се следват в Инстаграм, разприятелили са се и във Фейсбук, пише Галерия. В същото време Виттория все по-често публикува свои снимки с въпросния фотограф, с когото очевидно прекарва не малка част от времето си.

Преди карантината пък двамата често били засичани пред Народния театър. Виттория и Кръстанов имат близо 6-годишна връзка, която сякаш бе в застой през последните години. Неотдавна се заговори за евентуален годеж и сватба, но актьорите нито потвърдиха, нито отрекоха слуха. „Ревнувам го, разбира се. Най-вече от актьорската му работа, която отнема по-голямата част от времето му“, призна преди време Виттория.

„Когато с интимния си партньор работите в една и съща сфера, често се получават дрязги. А ако тази професия е актьорската, е много трудно връзката да остане здрава“, коментират от театралните среди.

Кръстанов е изключително отдаден на кариерата си и има доста повече ангажименти, отколкото Виттория. Възможно е това да е станало причина за пропукване в отношенията им.