Един от най-успешните модни фотографи в България Иван Ерменков акостира в кухнята на Петя Раева, след разходка до Черни връх. На водещата, вместо цветя, той поднася декорацията за блюдото, което е решил да приготви в предаването „Вечеряй с Петя Раева” по Code fashion TV. В атрактивното готварско шоу Ерменков гостува заедно с мениджъра си Криситиян Георгиев. Двамата и водещата се забавляват с приготвянето на „Телешко паве”, в компанията на предварително сварени картофи, зелен фасул, бекон, кълнове от грах и кълнове от лале. Преди да се насладят на нестандартното основно, Раева и гостите й хапват салата от червено цвекло, морков, ябълка и лимон.


Пред гостите си водещата бърза да се похвали, че ще отвори провансалски ресторант и Ерменков ще го заснеме целия. Идеята й среща аплодисментите на гостите, които признават, че са посетили всички ресторанти на Гордън Рамзи и нейният не им отстъпва по нищо, нито като кухня, нито като обстановка. Крис и Иван подаряват на Петя новата книга на Гордън Рамзи, а тя отваряйки на случайна страница, попада на рецепта за малки понички, които се разбират да сготвят заедно в новия й ресторант.



В разговора около масата, Ерменков разказва за опита си зад обектива, снимайки всички ресторанти на Гордън Рамзи по света, избата на Дом Периньон, конните надбягвания в Уайт Търф в Сейнт Мориц и много други. Пред обектива на Ерменков са заставали звезди като Камелия Тодорова, Христо Стоичков, Кирил Домусчиев, Бойко Борисов, Стоянка Мутафова. Мечтата му, обаче, е да снима Антон Дончев и Райна Кабаиванска.

Какво прави в свободното си време Ерменков и какви предизвикателства предстоят пред него, ще разберете от поредния епизод на „Вечерай с Петя Раева”, само по Code fashion TV, тази сряда, 31-и януари, точно в 21.00 часа.