Холандският диджей и продуцент FRANKY RIZARDO гостува в България, като част от февруарската програма на YALTA CLUB.

Тази събота, 13 февруари, едно от най-актуалните имена в световната хаус музика, ще застане зад пулта на столичния клуб. Заедно с него ще свири и един от резидентите на клуба - DJ RUNO. Разбира се, мястото е ROOM 2, залата с индустриален дизайн и приглушена светлина, позната на всички.

Към днешна дата, Franky Rizardo е един от най-харесваните и продавани холандски артисти. Участвал в лейбъли като „Fame Recordings“ и „Funktion Recordings“, музиката му е подкрепяна от много от големите имена на сцената като Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand и Erick E. Тракът му "Funky Noise" става абсолютен хит и достига 2-ро място в почти всички интернационални класации, а собственото му радио шоу “Flow” е едно от първите, които дават тласък на дийп хауса в Холандия. От 2010 г. е част от най-големия и влиятелен хаус лейбъл в света „Defected“. Лейбълът му „Rizardo Records” пък му носи участия на световноизвестни фестивали като „Dance Valley“ и „Free Your Mind“.

Музиката на Franky Rizardo съдържа широк спектър от хаус жанрове, подбрани в един сет. В продукциите му преобладават ударни инструменти заедно със забележителни вокали, а самия Franky описва стила си като „грууви хаус с латински нотки и много настроение“. Холандската сензация привлича интереса към себе си с разнообразен и модерен подход в музиката, до която българската публика ще има щастието да се докосне на 13 Февруари в YALTA CLUB.

Припомняме, че YALTA CLUB промени политиката си за допускане в клуба. Билети за всички събития могат да се закупят само на вход, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място, в клуба, вече налични са и YALTA CLUB Cards. Притежателите на такава карта могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост диджей и свободен вход за всички резидентски вечери. Информация за YALTA CLUB Cards може да получите на: или на е-майл: info@yaltaclub.com



ЗА YALTA CLUB:
Yalta Club е най-големият, най-старият и най-уважаваният клуб в България. Екипът на Yalta Club стои зад някои от най-успешните електронни събития през последните години, а именно: Solar Christmas, Solar Summer, Solar Easter Trinity, Armin Only и други. Yalta Club е домакин на най-големите световни имена от съвременната техно, хаус и транс сцена.

ЗА TAKEOVER:
ТAKEOVER са Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. На досегашните издания на това събитие са гостували Martin Buttrich (един от създателите на Desolat), Dixon (три поредни години DJ номер едно в класацията на Resident Advisor), Tiga (канадска техно/електроклаш легенда), Nick Curly (немски диджей и създател на супер успешните лейбъли Cécille Records и 8Bit Records), Ali от Tiefschwarz, Stacey Pullen, M.A.N.D.Y, Âme, Dyed Soundorom и Paco Osuna.