Може да не знаете нищо за Франсис Бийн Кобейн, защото тя не обича светлините на прожекторите, но със сигурност няма как да не сте чували за звездните й родители.

Това е дъщерята на легендарния вокалист на "Нирвана" Кърт Кобейн и певицата Къртни Лав.

Засенчена от славата на родителите си или може би умишлено стояла настрани от звездния прах, Франсис расте без камери, скандали и много шум.

И между опитите на майка й да се справи с наркотиците, да избере "правилния мъж" и да открие призванието си, най-известното гръндж бебе стана на 19 години, пише Lifestyle.bg

Франсис Бийн обаче няма нищо общо със своите родители, освен поразителмната прилика, която има с баща си. Тя прави нещата по свой начин - не дава интервюта, не отговаря на майка си по Twitter и всъщност жъне успехи под псевдонима Fiddle Tim. С него тя подписва серията картини, които бяха изложени в галерия в Лос Анджелис и предизвикаха доста положителни оптзиви.

Малката Кобейн дори умишлено прекъсна отношенията си с Къртни, след като родителските й права бяха отнемани многократно, а тя, така или иначе не спря с изцепките и злоупотребите.

Върхът е достигнат, на 16-тия й рожден ден, когато Лав я изненадва със тематично "самоубийствено" парти, сякаш напълно забравила, как точно си е отишъл Кърт Кобейн.



Франсис вече на 19 и явно й е трудно да остане настрана от светлината на прожекторите. Тя направи провокативна фотосесия за свой приятел, който обаче спекулира с доверието й и пусна снимките в нета. Малката Кобейн е непринудена и адски секси.