Френска туристка стана знаменитост в социалните мрежи с милосърден жест.

Докато се разхождала в Ню Йорк, Карин Гомбо срещнала клошар, който ровел в кофата за боклук. Тя веднага му предложила парче от пицата, която останала след като обядвала със семейството си. Тя така и не разбрала, че дрипавият човек е звездата Ричард Гиър, отклонил се от снимачната площадка на новия си филм!

Когато Карин подала на бездомника торбичката, той попитал какво има в пакета. Французойката му отговорила на смесица от английски и френски: „Пица, извинявайте, но вече е изстинала". Гиър не отказал, а напротив - приел храната с благодарност и дори я благословил с думите:



„Бог да ви пази". Туристката не познала кой е мъжът, докато по-късно служители в хотела, в който била отседнала със семейството си, не ѝ показали вестник, в който тя видяла себе си и него на снимка - а в текста било обяснено, че това е Ричард Гиър.

Легендарният актьор снимал в Ню Йорк филма „От незапомнени времена". Всички от продукцията били толкова трогнати от жеста на Карин, че разказали любопитната история на медиите.