Тазседмичната "Черешка на тортата" даде заявка за нови скандали, подети от устатата готвачка Мариела Нордел. На мушката й влезе фризьора Ивайло Колев, който бе първия домакин в кулинарното риалити.

Въпреки, че се опитваше да демонстрира позитивизъм сред гостите си - фолк певицата Луна, репортера Дани Петканов и Деси от "На кафе", Нордел опустоши цялата вечер на фризьора, заяждайки се с него през цялото време. Представящата се за потомка на кубинеца Фулхенсио Батиста не спираше да го хапе, че италианската му храна изглеждала като "цвъкано". А след като разбра, че Колев се цани за победител в "Черешката", тя направо откачи.

"Щом съм спечелил няколко пъти "фризьор на годината", мога да спечеля и това". Нордел веднага заяви, че готварството не е като фризьорството и тук не може да бие. 

Другата причина да влязат в спор бе "диджестив"-а, който стилистът сервира. Това е продукт, който предоставя много леко и плавно храносмилане след особено богати трапези покрай рождени дни и други празници. На практика диджестивите осъществяват ефекта си посредством ускоряване на метаболизма. "Отишъл в щатите за две години, не може да си спелува името, ама казва "диджестив", захапа го Нордел.

"Жени на твоята възраст трябва да знаят как да се държат на масата. Работил съм с всякакви звезди и никога не съм присъствал на подобна сценка като днешната", отвърна Колев и настана неловко мълчание, на което Мариела не успя да отвърне. Преди завършека на вечерта, Ивайло Колев реши да се извини, но извинението му очевидно не бе прието от "мама-измама" - прякора, с който готвачката нашумя в Къщата на "ВИП Брадър" миналата година.