Враждата на Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова и фризьорката Вили Боршукова, собственик на един от известните салони за красота в столицата, ще се пренесе в съда. След откровенията на бившата половинка на Христо Сираков сега и бизнесдамата е готова да се брани, за да защити името си и имиджа на студиото. Жанета обвини Вили Боршукова, разкривайки, че фризьорката й е нанесла побой в салона в София. Сподели още снимки на синините по краката си и медицинско, за да докаже, че действително е била жертва. Боршукова пък яростно коментира, че това е опит за пиар, който за съжаление е на неин гръб и съответно на работещия за нея персонал.

“Искам да подчертая, че дело ще има, за да знаят такива особи, че скандалът невинаги носи положителни дивиденти за тях. По отношение на медицинското, което беше показано, всеки може да си извади такова, ако има синина”, коментира Вили, цитирана от Трафикнюз. Според нея всичко е било планирано заради конкуренция в бранша, а Осипова просто е подпомогнала опонент.

“Поведението й се променяше като на болен човек. Беше странно, тъй като не е правила преди така. Подозирам, че е била под влияние на упойващи вещества. Отворих вратата, която е с автомат, и я оставих. Тя каза, че щяла да се обади в полицията, защото сме я пребили”, допълва Боршукова. Зад нея застана Цеци Красимирова, която подчерта, че от дълги години е клиент и е убедена, че подобно нещо не би се случило на терен, ръководен от екипа на Вили, пише "Телеграф".