Родният фризьор Венелин Кондаков, който е известен в светското пространство като фризьора на звездите, изруси жената на топ дизайнера Филип Плейн. Нашето момче летя до Кан, където в имението на Плейн направи красавицата Морган блондинка.

„Бях в Италия, когато тя ми писа и ме попита дали мога да отида и да я направя руса. Каза, че вече е правила опити за изрусяване, но станала рижава. Сподели ми, че именнo Филип Плейн я посъветвал аз да я направя руса. Стана ми много мило и веднага приех поканата“, разкрива Кондаков пред „Телеграф“.

На летището го чакала специална кола, която го отвела в имението в Кан. Те го поканили в дома си, а не в хотел.

„За мен беше наистина удоволствие да работя с Морган. Тя е американка, изключително мил и позитивен човек, освен всичко е и страшно красива жена. Очарован съм“, допълва Венелин.

Самата Морган и Филип също останали очаровани от нашето момче и неговата работа, която той свършил.

„Цял ден работихме и накрая се получи уникален цвят. Тя много се хареса. Плейн също“, казва Кондаков и допълва, че лично дизайнерът му е благодарил във видеовръзка.

„Той отсъстваше и не беше в имението. Но се включи на Face time и лично ми благодари“, не крие постижението си топ коафьорът ни. У нас той е предпочитан от най-известните жени, сред които е Николета Лозанова, Тита, Преслава, Джена, Емилия и куп плеймейтки и моделки.