Ежегодното благотворително шоу на топ коафьора Любен Николов тази година ще се проведе под патронажа на първата дама – г -жа Десислава Радева. Той е неин личен фризьор, а идеята се е родила спонтанно при едно от посещенията на г-жа Радева в салона му. За шоуто през 2018 г. Любен Николов е поканил да вземе участие и неговия колега и приятел – Ивайло Колев, наричан „топфризьорът на звездите“. Той се грижи за прическите на Светлана Василева, Дебора, Сузанита и още куп известни.

Средствата, събрани по време на зрелищния спектакъл, ще бъдат дарени за продължаване на средното образование на сираци от домовете в Казанлък и Кюстендил. Фондация „Сийдър“, която също е спомоществовател, успешно е трансформирала тези учреждения в съвременни Центрове за семейна грижа като идеята е подкрепата за децата да продължи и след като ангажиментът
на държавата е приключил.
Шоуто ще бъде под надслов „Живот след смъртта“ и ще препраща към Библейската тематика за пътя на душата към Рая и Ада. Интересното е, че тази вечна тема ще бъде пресъздадена чрез ревю на арт прически, както е по традиция при Любен Николов. Чрез тях двамата стилисти ще покажат идеята за последната равносметка, терзанията на човешката душа, греха и опрощението. 

Както и досега, благотворителното мероприятие ще бъде в партньорство с г-жа Зоя Паунова – изпълнителен директор на „Astra Zeneca“ България. В ефира на Нова ТВ, Л. Николов повдигна завесата като разказа, че то ще бъде много зрелищно и екстравагантно, тъй като чества 20 години на професионалното поприще, а колегата му Ивайло Колев – 10 години. Коафьорското шоу 2018 г. ще бъде надграждане на всичко, правено до момента и ще бъде концентрация на уменията на двамата виртуози. То ще представлява единен ансамбъл от ревю, декори, музика, специални ефекти, съчетани в екстравагантна композиция. Известни художници вече работят
усилено по подготовката на сцената.
Водещи ще бъдат Гери Дончева и Станимир Хасърджиев, а Любен Николов обещава финалът да бъде изключително експресивен и ексцентричен,невиждан до сега.