Зашеметяващото испанско дуо FUEL FANDANGO превръща лайфовете си в България в традиция.

Абсолютно влюбени в родната ни публика Nita и Ale Acosta подготвят възпламеняващ концерт в SOFIA LIVE CLUB на 4-ти април тази година, по покана на OFF ON ENTERTAINMENT.

Гостуването им ще бъде вдъхновяващо, незабравимо и много цветно, с личен комплимент от Ale Acosta към всички музикални ценители – едночасов Дийп хаус сет, в който ще се потопим веднага след края на шоуто на FUEL FANDANGO.

Това ще бъде третият клубен концерт на дуета в София, където намериха верни фенове и приятели на неповторимия си танцувален стил.

Музика, създадена с много любов от Ale Acosta, изпята с невероятния глас на Nita, с барабани на живо от Carlos Sosa.

Стартираме точно в 22:30 ч. с Groovemasta и неговия фънки саунд.

Вратите на клуба ще отворят в 22:00 ч.

Билети в мрежата на TICKETPORTAL
Билети в предварителна продажба – 25 лв.
Билети на място – 30 лв.



За FUEL FANDANGO:

Испански дует, сформиран от продуцента и диджей Ale Acosta и певицата Nita през 2009-а година.
Звукът на FUEL FANDANGO е перфектен микс от електронни бийтове, рок китари, поп мелодии и фламенко естетика.

През 2008-а година той е номиниран за най-добър продуцент на Latin Grammy Awards и Spanish Music Awards. Работил е с артисти като Enrique Morente, Chambao, Buika, Muchachito и много други.

Тя е млада певица, но с голям опит. В ранна възраст започва да пее испанска Copla и различни стилове на фламенкото. Участва в множество соул, фънк и електронни проекти.

Вокалните ѝ изпълнения звучат еднакво успешно както на испански, така и на английски език. За нея критиците казват, че е истински огън на сцената.

След успешния дебютен албум, който създават през 2010-а година и се представят на света, FUEL FANDANGO реализират през април 2013-а своя втори албум - „Trece Lunas“

През 2014-а година тръгват на турне в Европа и Щатите, където представят своята музика пред многобройна публика. Следват участия по фестивали в Китай и Африка.

През 2015 г. се готвят да издадат нов албум, с който да зарадват феновете си.