В типично свой стил Фънки се изцепи на снощния лайф, че ако спечели голямата награда, ще я изпие, ще я изяде, ще си поръча билбордове из София и ще направи заря.

В шегата на певеца обаче имаше и голяма доза истина. Той описа собствения си разточителен и бохемски живот, че парите са средство да си правиш кефа, а не средство за съществуване, че той има предостъчно и даже може да си позволи да похарчи цялата награда за нещо измислено и ненужно.

Вчера продуцентът беше на косъм да изхвръкне от Къщата и това показа и присъствието на семейството му в залата, което досега не се беше появявало. Той нарече жена си най-красивата на света, децата си най-хубавите, което накара синът му малко да се изчерви, понеже е в пубертета и такива думи не му харесват и го излагат.

Фънки определено играе ролята на шута във формата и въпреки че Андрей Слабаков го обяви за свой фаворит и най-цветният съквартирант, ще бъде малко странно, ако той спечели. Фънки има много положителни черти, но в същото време и много отрицателни. Неговата поза на непукист, вечната чаша и вечната пура в ръцете му понякога дразнят зрителите.

Мнозина смятат, че човек не бива да пропилява живота си в ядене, пиене и пускане на солени шеги. И понеже соленото доста прелива при него, някои се заяждат и с езика му. Няма как един ВИП с доста престижна професия и много постижения, който се движи само из културните среди, да не може да каже едно изречение, без да напсува. А тези псувни правят образа му едновременно колоритен, но и леко циничен и отблъскващ, пише skandalno.net.