"Хората, които постят, са тъпаци", каза Димитър Ковачев - Фънки за ТВ7.

"Два пъти в годината по 40 дни да постиш - ууууу. Това е стрес за организма. Казват така било записано в библията. Ехо и кво, като постиш два пъти 40 дни и Бог ще те помилва, защото не ядеш месо. Хора, религията е нещо относително. Аз съм над тези неща. Казват, че така ще се изчистиш. Да не съм кошче за боклук, за да се чистя. Който се има за такова неща, да се чисти. Аз ям в най-добрите ресторанти и ям добри неща. И затова нямам нищо за чистене. Знаете ли колко е хубаво на 40 градуса на морето да сгъваш вратни пържоли. С водка веселяк, разбира се. Не с вода, защото тя е за миене. Ям риба, но не пиле, защото не съм котка. Какво да се чистя, да не съм прахосмукачка", коментира Фънки.

"Това да постиш е като да правиш секс облечен, а не съблечен. Може, ама е гадно. Все едно е да пушиш електронни цигари, може - ама е гадно. Може ли да не ядеш месо, може - ама е гадно", смята той.

"Постите са нещо полезно", заяви пък Дичо, който от 15 години не яде месо.

"15 години не ям месо, защото един лекар ми каза, че трябва да го намаля. Не ми пречи. Чувствам се добре. Не ми липсва. Ям риба и това също е добре. Хората, живеещи на юг, ядат по-малко месо, а тези на север - повече", каза още Дичо.