Голямата уста Димитър Ковачев-Фънки става все по-мазен отколкото критичен. В опита си да се хареса на попфолка, странно защо, той започва все по-упорито да лази по нервите на участници и зрители на "Като две капки вода". В миналогодишни сезони на шоуто, дебеланкото почиташе много Константин, а сега ходи по-интересите на Стораро-син и Софка Маринова.

Музикантът, който иначе не крие големите си претенции, отдавна е показал колко пристрастен може да бъде и че непрекъснато си мени критериите за оценяване спрямо дадения участник. Именно поради тази причина почти винаги реже Къци Вапцаров или Азис, на които видимо не симпатизира. Припомняме ви, че с Мистър "Риск печели, риск губи" не се долюбват още от "ВИП Брадър", където съжиталстваха под един покрив. Вярно, Фънка показа реверанс към пеещият актьор, когато той влезе в образа на Майли Сайърс, но тогава вероятно го направи по-скоро заради пародийната ситуация, в която Вапцаров влезе, коментират в средите.

И докато едни ниже на шиш, то други буквално ги гали с перо. Това се вижда във всеки лайв, както и в последния. На сцената на "Капките" Фики почти през сълзи разкри за своя провал в музиката с песента "Is this love", която стана популярна повече като "Издислав". Журито в лицето на продуцента от "София мюзик ентърпрайзис" обаче много хареса изпълнението му, като обяви, че не е чувал версията на сина на Тони Стораро. И ето тук лъжата беше изречена, забелязаха фенове на предаването.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

Оказва се, че в петия сезон поп певецът Миро е влизал точно в образа на Фики и изпълнението на "Издислав". Тогава жури са били освен Фънки и Виктор Калев, Йорданка Христова. Тогава дебеланкото се обърна към дуетната половинка на "Каризма" и заяви: "На мен ми хареса повече твоето изпълнение от оригинала. Беше влязъл в образа и имаш хубав английски". Това изказване и пренебрегване на песните на Фики подразни неговите почитатели, които обявиха дебеланкото за обърни филия.