Уникалното превъплъщение на Вапцаров в образа на американската звезда Майли Сайръс бе високо оценено не само от публиката и останалите участници в шоуто, но и от "поразяващата уста" в журито - Димитър Ковачев -Фънки. Искреният поздрав, с който рокаджията похвали изпълнението на Къци, доказа, че между двамата няма драма.

"Винаги съм искрен до болка и оценявам според заслугите. Къци беше страхотен и няма как да не му го призная, аз не съм идиот. Ако някой очаква да сме в конфликт и да му давам слаби оценки, жестоко бърка. Знам на какво е способен той. Е, не си пием кафето заедно всеки ден, но и нямам нищо против него" - категоричен е Фънки пред "България Днес" идопълва, че следващия път няма да спести критики към Вапцаров, ако си ги заслужава. Въпреки че искрено се зарадва на Къци, предвид трудността на задачите Фънки оцени най-високо певицата Михаела Маринова, която трябваше да влезе в цели три образа.

За нетърпимост между Ковачев и Вапцаров се говори отдавна, още от времето, когато двамата бяха заедно във "ВИП брадър". Конфликтите в къщата се помнят и до днес от зрителите и феновете на "Капките" очакваха да се пренесат и в имитаторското шоу, но за съжаление на злобарите, това не се случи. Името на Фънки фигурира във втория списък с творци, предложени за отпускане на парични средства от Министерството на културата. Според рокаджията ще е чудесно, ако бъде одобрен.

"Добре дошло е, защото бизнесът е мъртъв и е много тъжно. Нашата работа е свързана със събирането на много хора на едно място, а точно това е забранено. Аз съм музикант и няма как да работя нещо друго" - казва още Фънки.