Тандемът Димитър Ковачев-Фънки и Константин не спират да шокират феновете. Последната приумица на двамата е да пременят дебеланкото в женски дрехи, специално за посрещането на новата година.

Фолк изпълнителят показа най-добрия си приятел в лайф от партито, на което двамата са присъствали заедно с актьора Станимир Гъмов, който е неразделен от тях, когато става въпрос за забавления. Фънки позира с кичозна златиста рокля и носи обувки в същия тон с висок ток. Музикантът дори си е сложил ефектна сламена капела, както и закачливи жълти чорапи на райе. Дружката му пък блесна в черно расо, а Гъмов го раздава просто по дънки и поло тениска.

Любовта на Фънки към гардероба на нежния пол е отдавнашна. Паметливи припомнят как той се е появявал в женски дрехи на участията на група "Черно фередже". "Това е негово своеобразно алтерего", коментират в арт средите. Сеирджии пък смятат, че промоутъра поддържа солиден дамски гардероб в дома си. За тази страст към облеклото на нежния пол си има конкретна дума - "кросдресър".