След като зае почетното второ място след победителя Орлин, Фънки застана пред микрофона, за да разкаже защо се е шегувал с Къци и кой най-много му е липсвал в изолацията на Къщата на VIP Brother 2012.

- Фънки, разочарован ли си, че си втори и очакваше ли, че ще стигнеш дотук?
- Не, не! Категорично не.

- Имаше много драматични моменти вътре?
- Да, имаше и щях да си тръгна много по-рано.

- Защо така се срина?
- Това беше един важен експеримент и аз не съм герой! Аз не ставам за подвизи!

- Защо да не си герой?
- Ето, аз се сринах на много пъти и съм нормален човек, който изолацията го погребва. Признавам си – това беше най-тежкото.

- Липсата на любимите ти хора ли?
- Липсата на моите приятели, на семейството ми, на майка ми и баща ми, въобще не ставам за такива работи.

- А защо се подложи тогава на този експеримент?
- Ами исках да опитам и да видя докъде мога да стигна и какво представлявам. Разбра се, че не ставам.

- Защо? Трябва да си горд! Ти си на финала.
- Това е най-големият майтап!

- А и успя да изгониш Къци – той излезе преди теб!
- Да, да, това е най-важното. Комсомолецът си тръгна преди мен (смее се). Много се радвам, това означава, че в България има хляб. Има нормални хора, които мислят, но не квадратно, защото Къци е завършен квадрат!

- Защо го взехте толкова много на подбив Къци и не мислите ли, че му направихте голяма услуга, поставяйте го в ролята на жертвата и онеправдания?
- Значи, това е голяма грешка. Никой не е мислил за това. Ние се забавлявахме, аз се забавлявах страхотно и това беше филмът, в който играех. Къци е сладур и много готин пич и няма какво да кажа. Разбирате ли – това, което беше тук, беше тук и това е големият филм. Обаче дойде моментът THE END. Аз му го казах, нали:  „Man is the fucking game”.

- Това ли ви провокираше – че той много на сериозно е взел нещата?
- Аз като усетя, че някой го прави това, ми идва да го погреба вече, до край.

- Когато влизаше в Къщата се зарече, че ще бъдеш зъл. Спази ли си обещанието според теб?
- Не бих казъл.

- По-скоро те видяхме в ролята на забавния тип.
- Радвам се ако съм бил забавен. Просто убийствено се забавлявах и много се радвам, че отвън казаха, че този формат е бил забавен. Аз очаквах, че ще е скука.

- Ти бе една от причините този сезон да бъде забавен, Фънки. Ръсеше постоянно всякакви смешки и ето сега на финала всички стари Съквартиранти викаха предимно за теб.
- Е, безкрайно благодаря. Радвам се! Те са страшни сладури. Беше много готино, с много готини хора. Успях да променя начина си на преценка към хората и да вкарам малко повече положително мислене, защото тогава по можеш да разбереш един човек. Преди постоянно вадех теслата и не бях прав, категорично не бях прав. Тук срещнах различни хора и всички бяха много готини. Просто ми беше толкова трудно да номинирам...

- Този сезон се номинирахте по много странен начин. Някак всички номинирахте другия под предтекст, че сте загрижени за него и искате да си ходи, защото не се чувства добре. Имаше ли лицемерие в този довод?
- Аз ги обичам тези хора, включително и Къцамун! Аз се забавлявах страшно много, когато го номинирахме, а той ги изживяваше нещата трагично.

- Тоест приятелствата, които създаде в Къщата са истински?
- Те са страшно интересни, защото са адски разнообразни, с различни хора, които досега рядко съм контактувал. Защото поп гилдията, както знаем, е fuck, и не ме интересува много, а и други разни. Но тук срещнах много интересни хора, други, не само от поп гилдията, защото Орлин е страшен сладур, ние сме приятели, разбира се, Марианчето е прекрасна... Моите приятели от лигата анти Къци - Юлиан е невероятен човек, Ники е сладур, да не говоря за Ванката Ласкин... Просто нямам думи. Това са невероятни хора. Но срещнах хора като Злати – много интересни за мен, Никол – която я мислех за тотална пудра и бях решил като вляза, да я сдъвча. А се оказа, че Николчето е голяма сладурана, много възпитано и интелигентно момиче. Другата ми изненада бяха трите близначки, които влязоха. Те са едни прекрасни момичета, много добри момичета, които не знам защо така ги мачкат. За мен те са много готини и трите, много грижовни.

- Изненада ли се, когато изгониха Багата първи?
- Да, останах безкрайно изненадан, защото аз поне мислех, че накрая ще останат да се борят Орлин и Багата. Така си мислех. Багата е много готин пич!

- Мислиш ли, че му изигра лоша шега пиянската изцепка от преди няколко дни? Навън изглеждаше страшно.
- Въобще не беше страшно и няма такова нещо. Човекът е искал да разпусне, въобще не е толкова геройско всичко това.

- За Орлин, когото искаше да прави женски гълъб и за Никол, която дърпаше и гонеше цяла вечер, изгледаше притеснително!
- Е, нали бях там през цялото време!

- В този ред на мисли към теб имаше критика, че си оставил Люси да се бори сама с него в банята.
- Има такъв момент, това е самата истина, но аз не знаех какво става. И докато скоча, вече той вече беше паднал и Орлин го извади. Всичко вече беше приключило. Аз не очаквах такова нещо. Но след  това, когато в спалното Багата направи обиколка – нищо особено не беше, че се е завъртял. Аз стоях в леглото си и чаках да тръгне нещо, за да се намеся. Просто нямаше проблем. Багата е много солиден, здрав мъж, Багата е сладур, невероятен.

- Другия човек, от когото ти търпеше критика навън, беше Енджи Касабие!
-Не ми е удобно да я гледам в очите, не ми е удобно!

- Видяхме се с нея и пред нас тя сподели, че много сериозно си нарушил диетата и режима си с това ядене и пиене вътре в Къщата.
- Просто ми е адско неудобно.

- Мислиш ли отново да се върнеш към този здравословен режим, който беше започнал преди влизането си в Къщата?
- Абсолютно да! Мисля да се върна към стария режим, категорично. Тръгна много добре. Аз бях адска развалина и благодарение на Енджи Касабие постигнах много обаче какво да направя като ми е слаб ангелът! Какво да направя, признавам си.

- Явно престоят в Къщата ще ти е като обица на ухото.
- Така е, а и сега като изляза от затвора, ще си възвърна стария режим с най-голямо удоволствие.

- Ще тръгнеш ли на фитнес? Вътре те видяхме на пътеката да потичваш.
- Не. Беше такава трагедия, че просто не е истина. По-кошмарно нещо няма от това. Аз се надявам Енджи Касабие да ми прости. Тя е страхотна сладурана и се надявам, че няма да ми се сърди.

- Сигурно. Навярно ти е подготвила вече специален режим.
- Нали (смее се).  Много се радвам. Адски ми е неудобно от цялата тази простотия, моята.

- Какво мислиш, че може да се случило за тези 2 месеца навън, докато беше изолиран в Къщата?
- Нямам представа. Точно това е, че ние бяхме кошмарно изолирани и в момента съм като попивателна, която искам някой да я грабне и да попие с нея.

- Ще гледаш ли нещата, които са излъчвали или новия сезон, който започва сега в понеделник?
- Не, едва ли ще ги гледам, не ме интересуват. Искам да вляза в интернет, искам да видя живота, да бъда при жена си, при децата си, искам да се забавлявам... Още утре вечер вкъщи ще има купон, ще дойдат моите приятели.

*Жената на Фънки и Юлиян Константинов

Източник: bliasak.bg; снимки: Bulphoto