Устатият промоутър Димитър Ковачев-Фънки, който е най-колоритният член на „Музикална академия”, е категоричен, че Криско не може да пее.

„Така и не мога да разбера какво пее и какво е посланието в текстовете му. Нещо дудне, нещо мрънка „бременно момиче, миришеш на аборт”...Ако това е текстът, тогава защо не са вкарали чалга. Да си пеем „Радка Пиратка” и всякакви такива простащини. А и той е комерсиален. Смятам да го питам не е ли вече време да влиза в затвора като истинските рапъри. Трябва да го вкарат за една година да види как е и душата му вече да започне да се излива”, казва Фънки пред списание LOVE style.

Дъщеря му обаче е голяма фенка на Криско. Фънки нарича отпадналия участник Любен „тъпо копеле”. И леко му се обидил, че той го нарекъл „дебел” и „никакъв басист”.

„Аз казвам ли му, че прилича на раково болен? Обиждам ли го, че е изрод?”, пита промоутърът. Той не пести думите си и за Лора Караджова и Кичка Бодурова, която трябвало да спре да си пее „нейните думба-лумба и ясу-ясу от едно време”. Затова смята скоро да я ухапе. Промоутърът разкрива още как след 20-години семеен живот под наем, най-накрая имат собствен дом от година и половина.