Евелин Костова и Димитър Ковачев-Фънки са получили ключови роли в новия седми сезон на хитовия сериал „Столичани в повече”.

Комедията се завръща на 5 март от 21:30 ч. в ефира на Би Ти Ви. В седмия сезон продължават да нищят темите за властта, за неработещата правна система, за здравната система, както и несъстоятелността на политическата класа като цяло, ще бъдат в основата на новите сюжетните линии в сезона.

След като Рангел Чеканов и Славка Бурова успяха да влязат в листата на новосформираната партия „Елит” за новите парламентарни избори, то сега напрежението на улицата ескалира и поставя под въпрос бъдещето на новия парламент. Ситуацията около Пацо, арестуван като Константин, все повече се заплита, след като той изчерпва всички законни пътища за разкриването на истината около неговото задържане. Появата на адвоката на Пацо, който се оказва подставено лице на Константин, ще повлияе на развоя на събитията и ще постави Пацо пред нови изпитания. Как ще реагират неговите съкилийници, сред които е и героят на Димитър Ковачев - Фънки.

Нова любовна история за пореден път ще се вмъкне в семейство Лютови. В края на миналия сезон зрителите видяха как Йовка се завърна при Спас, заедно с Кипър. В този сезон Андрей Лютов, подтиснат и изоставен от безследно изчезналата в предния сезон Дарина, ще се впусне в дълбините на любовта, като главен „виновник” за това ще се окаже появата на героинята на Евелин Костова, от сериала „Къде е Маги?”, пише pik.bg.