Басистът с поразяваща уста Димитър Ковачев-Фънки ще бъде гост в първото издание на „Търси се” тази неделя от 11 ч по bTV.

Промотърът, довел у нас звезди като Мадона, Стинг и Лейди Гага, ще се фръцне с рокля пред водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска.

Ексцентричния тоалет в розово е подарък от бандата му „Черно фередже” с пожелание да дефилира с него на сцената и да радва феновете си с грациозни пируети.

С изповед в предаването ще се включат двете пораснали деца на Фънки, които ще разкрият какъв е той като баща. „Той ни разрешава всичко. Не му остава много време да се виждаме и да си говорим”, твърдят Карла и Гого. „Не съм сменял памперси, не съм къпал, не съм чел приказки. Аз само давам пари”, с типичното си чувство за хумор ще опише семейните отношения музиканта. Като изненада от майка си Ете той ще получи в студиото любимата си баница, направена от нея. „Гвоздеят в програмата” обаче ще се окаже срещата с Иван Ласкин, който ще танцува с пачка като балерина под звуците на „Лебедово езеро”.