Сега тя е успяла певица и актриса, но на Фърги не винаги й е било лесно.

Преди пристрастена към метамфетамините, 35-годишна звезда от Black Eyed Peas разказва в декемврийския брой на списнаие Glamour, че се чувства „благословена”, защото е останала жива, пише "Дейли Мейл".

"Не твърдя, че съм някаква трезвеничка" разкрива певицата във вечерните новини на CBS пред водещата Кейти Корик, която я е интервюирала и за списанието.

"Мисля, че това няма да бъде цялата истина. Пия алкохол. Баща ми притежава лозя и виното му, между другото, е адски вкусно.

Както и да е, за повечето хора с проблеми с пристрастяването е препоръчително да не приемат никакви подобни субстанции. Аз просто преживях своето собствено приключение и днес се смятам за "благословена", защото останах жива."

*Момиче на корицата: Фърги е една от жените на годината според списание Glamour

Фърги, чието истинско име е Стейси Ан Фъргюсън е провъзгласена за една от Жените на годината според списанието.

"Имаше периоди в живота ми, когато много хора не вярваха в мен", разказва тя.

"Но аз запазих вярата в себе си. Наистина трябваше да се запитам някои екзистенциални въпроси. Къде се виждам след 5 години? Да си създам стълба, по която да се изкача."

Звездата, която скоро направи концерт с Black Eyed Peas в Бразилия, също така коментира и слуховете за изневерите, които са разтърсили брака й с актьора от Transformers, Джош Дюамел миналата година.

37-годишният актьор беше принуден да доказва, че не е изневерил на жена си със стриптизьорка.

*Джош Дюамел и Фърги 

"Връзката ни е много по-силна от това", коментира тя - "Живеем в свят на воайори, това е част от работата ни. Но аз обичам да преминавам всички препятствия, които ми поставя този бизнес."



Заета в Бразилия: Фърги беше облечена с разноцветна рокля в Рио де Жанейро, където имаше концерт заедно с колегите си от Black Eyed Peas

Освен това тя добавя, че не се притеснява от вниманието, с което е обсипан Дюамел от страна на фенките:

"Ами, аз си знаех, още когато започнахме нашата връзка, че той е любимец на момичетата", заявява тя.

"Снимаше сериал, който се нарича "Лас Вегас" и постоянно беше заобиколен от полу-голи жени. Това беше запазена марка на шоуто. Аз самата, не съм ревнива. Просто не е качество което притежавам. Трябва да вярваш на партньора си."

И бебетата може да не са в съвсем далечното бъдеще на двойката:

"Да, включила съм ги в списъка си с цели за постигане", каза Фърги, но не уточни кога точно.

"Момичетата не бива да разкриват всичките си тайни. Но да, мислила съм по въпроса."

Междувременно, Black Eyed Peas ще пускат нов албум, който ще се казва The Beginning, тавата ще излезе в края на месеца, а водещия сингъл ще бъде The Time (the Dirty Bit).

Чуйте „The Time(Dirty Bit)” от новия албум „The Beginning”: