Бившата съпруга на принц Андрю - Сара Фъргюсън, по-известна като Фърги, призна пред Опра, че й е било много мъчно, че кралското семейство не я покани на събитието на века – сватбата на принц Уилям и Катрин Мидълтън.

„Много ми се искаше да придружа дъщерите ми Беатрис и Южени на сватбата, но не получих покана. Затова заминах за Тайланд и гледах всичко по телевизията. Заболя ме от това, че ме пренебрегнаха, спомних си всички грешки, които бях направила в миналото, чувствах се страшно безполезна“, заявила Фърги.

*Фърги

„Беше голям удар за мен, защото страшно исках да помогна на момичетата ми да се облекат и да отидем заедно като семейство. Беше ми трудно да гледам церемонията, защото последната булка, която се омъжи в Уестминстърското абатство, бях самата аз“, споделила още Сара Фъргюсън.

*Южени и Беатрис на кралската сватба (Снимка: Getty Images/ Guliver)

„През целия ден на 29 април си говорех по телефона с Андрю. Той ми повтаряше, че всичко е наред и че нашата сватба също е била перфектна. Благодарение на него се почувствах част от големия ден на Уилям и Кейт. Сигурна съм, че ако Даяна беше жива, тя щеше страшно да се гордее с Уилям и съпругата, която си е избрал“, заключи Фърги, пише bliasak.bg.

*Уилям и Кейт (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Вижте фотогалерия:

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън