Босът на „Славия“ - Венци Стефанов, който преди години подаде ръка на Благой Георгиев и му помогна доста в кариерата, сега се присмива на поредния провал на Джизъса, а именно – да го изгонят от наргиле бара, който рекламираше. „Наш Благо го изгонили от заведението "Буда шиша" в Студентски град! Завалията, дотам я докара, да го гонят и от заведенията. След като го гониха от футболните клубове, сега почнаха и оттам да му теглят шута”, коментира пред БЛИЦ Венци.

По-рано стана ясно, че близо 5 месеца Благо е рекламирал наргиле бара в Студентски срещу 10 000 лева /на месец/, но изведнъж от заведението спрели да работят с него.

Благо Георгиев: Нямам общо с Роналдо

„Народът е казал: „Каквото си надробиш, това ще сърбаш”. Благо, горкият, толкова е пропушил, че главите на хората вече пушат от неговите изцепки и го гонят. Хубаво момче беше. Бяхме приятели. Днес уважавам бившата му половинка Христина, уважавам децата му, ама той се промени тотално. Стана голяма звезда. Сега цяла България се вълнува какво ще е детето му от Златка. Принц Хари ряпа да яде.

Неговата популярност е нищо в сравнение с тази на Благо. Аз не спя, съседите не спят, народът не спи, питайки се дали Благо и Златка ще имат момченце или момиченце. Хората по фабрики и заводи, когато настъпи обедната им почивка, само това коментират и само от това се вълнуват”, добави иронично Стефанов.