Днес нападателят Орлин Орлинов бе задържан в 6-о РПУ в София заради побой над манекенката Катрин Вачева.

Вачева е известна като подгласничка в първия у нас конкурс "Мис Силикон", а също и от участието си в риалитито на Слави Трифонов "Бягство към победата". Тя се изявява и като репортер в тв. „МСАТ”.

Оказва се, че инцидентът се е разиграл в нощта на събота срещу неделя в комплекса „Манастира” в полите на Витоша.

Орлин Орлинов дори ограничил придвижването на Картин Вачева за 8-10 часа, което било равносилно на “отвличане”. Катрин в момента е със сътресение на мозъка, счупен нос и множество охлузвания.

Двамата се запознали в столично заведение, а същата вечер тя се съгласила да откара скандалния футболист до комплекса, в който живее.

Спрях пред тях, но той не ме пусна да си тръгна. Удари ме и ми счупи носа. Крещеше ми "Коя си ти, къде ще ходиш?". Повали ме на земята, удряше ме в корема, в гърба. Станах цялата в кръв. Тегли ме 2 метра по корем до входа му. "Не пищи", ме предупреди, защото щяло да стане по-лошо", разказа пред телевизията пострадалата жена.

В апартамента си Орлинов продължил с побоя. "Целият му паркет в хола беше с моята кръв. Каза ми, че трябвало много бой да ям. Защото съм била хубава, а хубавите жени трябвало да бъдат бити".

Катрин успява да избяга от своя мъчител чак на сутринта. "Реших да споделя, защото и други момичета може да му се вържат и да ги обезобрази", каза още моделката.

Орлинов признал е, че е насилвал Вачева, но "само малко". Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение срещу нападателя на ЦСКА за отвличане и нанесен побой.

"И друг път е удрял момичета. Още тук, в Славия, имаше инцидент с дъщерята на наш колега. Влязъл с желязо в съблекалнята и казал, че ей сега ще я пребие. Мястото му е в затвора", коментира инцидента президентът на Славия Венци Стефанов, където Орлинов игра преди време.