Пропадналият футболист Орлин Орлинов има нов обект на перверзните си желания - моделът Илиян Никълъс, който е известен в светските среди и като мъжка проститутка.

Самият бивш играч на ЦСКА също нашумя наскоро с обявите си за платена любов. Закачката между Орлин и Илиян Никълъс засега е само във виртуалната сфера. Орлинов е инициатора на флирта. Футболистът, който се прочу като биячът на моделката Катрин Вачева, не крие желанието си да преспи с красавеца.

Орлин засипва обекта на страстта си със съобщения във фейсбук. Илиян Никълъс обаче не обръща внимание на мръснишките задявки скандалния спортист. Орлин Орлинов явно е решен на всяка цена да прелъсти модела. В едно от съобщенията си футболистът пита Никълъс за какво друго използва устните си, освен за красота. Спортистът моли модела също да му пише, а да не се прави на недостъпен.

Илиян Никълъс обаче е печен в занаята и вероятно флиртът ще продължи доста дълго време. А може би се е изплашил от участта на колежката си Катрин Вачева, която беше смляна от бой от Орлин Орлинов. Футболистът, освен приказки, е включил в атаката и нагледен материал – провокативни снимки по бански, на които ясно се очертава възбуденият му полов член, пише lifestyle.bg.

Наскоро стана ясно, че скандалният Орлин Орлинов предлага мъжки ласки срещу 500 лева. Столични интриганти твърдят, че моделът Илиян Никълъс доскоро бил интимен с друг бивш футболист на ЦСКА – Иван Караджов. Изгонения от ''червените'' играч също не веднъж се забърква в гей скандали.