Близо декар закрита площ в индустриална зона, огромно хале, с две допълнителни специални помещения, модерна вентилация и техническо оборудване, входове, изходи и тоалетни по всички изисквания за безопасност на труда. Вместо машини – хора. Вместо заводски шум – музика!

Създателите на парти културата у нас Metropolis отново ще подарят на феновете на качествените музикални изживявания уникално парти. На 24 ноември поредицата Future Heroes продължава да представя артисти от висока класа, които не са познати на българската аудитория и идват за първи път у нас.

Мястото на събитието е Sofia Sound Factory – модерна бъдеща фабрика за хладилни инсталации в индустриалната зона на ул. "Първа Българска армия" 18 B, където забавлението предшества производството. Само месец преди машините да завземат огромното хале, феновете на качествената електронна музика у нас ще имат шанса да се запознаят с един от най-ярките представители на неаполското техно течение - Sasha Carassi (Globox, Phobiq), да чуят live-set на берлинско-детройтското чудо Gaiser (MINUS), а бонусът към тях е вечният герой от бъдещето – Umek, записал името си в историята с продуцирането на една от най-значимите групи в индъстриъл авангарда – Laibach.

Във време, в което техното често е нареден пъзел от до болка познати и изтъркани готови елементи, тримата артиста на Future Heroes 2012 излизат от клишетата с позабравената ценност – композиране. И това определено не остава скрито – перфектната комбинация между ритмичната енергия и звуковия финес на минималистичната музика в сетовете на Sasha Carassi води до убийствени избухвания в публиката, Gaiser е сред от най-желаните лайв-артисти, с постоянни турнета между Америка, Европа и Азия, а Umek е неизменно в топ 100 на най-авторитетната класация за електронна музика в света – DJ Mag Top 100, където само в последните 5 години 80% от присъстващите са променени.

Разбира се, към тримата чуждестранни госта ще се присъденият и плеяда от качествени български артисти, а Future Heroes включва и паралелни събития, които ще се проведат в допълнителни зали на Sofia Sound Factory.

Подробности за всички тях  – скоро! Билети: в мрежата на Eventim и Ticketstream.