Емилия потвърди в "Отчаяните съпруги" на "Станция Нова", че съвсем скоро ще се установи да живее за постоянно в София, за да може синът ú Иван да бъде в подходяща дестка градина и да получи добра предучилищна подготовка.

Малкият не придружи майка си, както бе анонсирано в предаването, но Емилия обеща това да се случи по-нататък във времето, когато заживеят в големия град, пише signal.bg.

"При всички положения ще се преместим окончателно в София. Мисля, че първите 7 години са най-важни за едно дете. Не мога да кажа в каква точно детска градина ще попадне, но ще видим" - споделя певицата, която към този момент разчита изключително много на майка си за отглеждането на малкия Иван.

Емилия не скри, че в попфолк жанра всяко по-продължително отсъствие от сцената се отразява зле на музикалната кариера.

*Емилия в "Отчаяните съпруги" на "Станция Нова" (Снимка: Нова тв)

"За малко да изчезнеш и хората те забравят. Смятам, че трябва да работя и аз се чувствам добре така"- подчерта певицата.

След като стана майка, тя успя да се завърне успешно на сцената и да се нареди отново сред най-актуалните попфолк изпълнители.

*Емилия в "Отчаяните съпруги" на "Станция Нова" (Снимка: Нова тв)

По повод новия ú клип към песента "Двойно", в който Емилия демонстрира повече сексапил и разкрепостеност и си партнира с няколко мъже, сред които и чернокожият футболист на Локомотив Пловдив - Юнес Бенжалюн, тя обясни, че половинката ú Коко Динев не я ревнува.

"Не, това е работа все пак. Големи хора сме, разбираме от кое трябва да се ревнува и от кое не" - категорична е изпълнителката.

"Докато имаме това телосложение и сме още млади, ще си позволяваме да го показваме" - допълни Емилия.

*Емилия в "Отчаяните съпруги" на "Станция Нова" (Снимка: Нова тв)

Певицата сподели, че не спазва диети и обяснява доброто си телосложение с наследствен ген.

Наясно е, че след няколко години, както на всяка жена, ще ú се налага да полага специални усилия, за да бъде в перфектна форма и признава:

"Единствено съм гладувала, и то зверски, когато се налагаше да снимаме клипа на "Пещерска".

*Емилия "Двойно"

Емилия очаква да получи приз в някоя от категориите, в които е номинирана за годишните награди на телевизия "Планета", тъй като 2010-та е една от силните ú години - музикален албум, интересни видеоклипове, МЕГА-триото, в което се включи и турнето ú в САЩ.

"На 4-тия път отидох в Америка" - сподели певицата неколкократните отлагания в годините на турнето ú зад Океана.

*Емилия "Двойно"

"Българите са радват много. Там се пее различна музика. Най-силното нещо, което ме впечатли бяха контактите с хората. Във всеки един щат се срещаш с различни хора и те ти разказват своите истории" - каза Емилия и подчерта, че от наблюденията, които има българите в чужбина обичат България, но са обидени, че държавата не им е дала възможност да се реализират и затова са потърсили щастието си далеч от страната.

Любопитно предсказание на Емилия направи Теодора - гадателката на Берлускони.

Тя предвеща много успешна година за певицата, а през следващата дори собствена продуцентска къща и "телевизионен проект".

*Емилия "Двойно"

"Емилия си е намерила сродната душа. От август-септември ще има предложение за брак. Нов проект от 2012-та, като продуцентска къща. Ще продължи да радва хората, ще има нещо като телевизионен проект. Много бързо ще израства" - прогнозира Теодора и е категорична, че детето на Емилия и Коко ще има щастлива съдба и ще радва родителите си.

"Много рядко тя може да разчита на някого. Не ú е лесно. Тя е борбена и достига до целите си. Мисля, че си е намерила равновесието" - обясни известната гадателка.

Вижте фотогалерия:

Емилия зад кадър

Емилия - По твоите следи

Папарашки снимки на Емилия от летището

Бекстейдж: Емилия - Пробвай ме/първа част

Бекстейдж: Емилия - Пробвай ме/втора част

Изписването на Емилия и малкия Иван

Вижте видео:

Емилия - "Двойно"