Певицата Маги Джанаварова отпразнува рождения си на 25 март ден не с една, а с цели две специални торти. Едната-под формата на огромен френски макарон, била подарък от гаджето й, който бил наясно, че тя обожава сладкото изкушение. Другата пък била изцяло веганска-без захар, брашно и масло, защото от години изпълнителката е фен на здравословното хранене.

Маги била сюрпризирана от парти-изненада, организирана в уютен столичен ресторант от нейните приятели. Тя се била подготвила за спокойна романтична вечеря, но когато се отзовала в заведението разбрала, че всъщност я чака як приятелски купон.


Джанаварова поддържа младежки вид не само с диетата си, но и с модерна козметична процедура, която отскоро е достъпна за всички любителки на красотата. Израелският уред Мезотикс въздейства върху мъртвата кожа на лицето с температура от 400 градуса и постига страхотни резултати за нейното подмладяване, изглаждане на бръчките и изсветляване. Апаратът може да работи дори върху много чувствителния горния клепач и особено необходим за жени, които страдат от така наречения паднал клепач, който сериозно намалява зрението.

"Мезотикс", който отдавна показва добри резултати в естетическите клиники в цяла Европа, заличава още белезите от акне и родилните. Уредът, който показа първа столичната Jewel Skin Clinic не е препоръчителен за използване само ако ви предстои седмица на плажа.