И звездите душа носят и те имат нужда лятото да прекарват повече време на плажа с приятели, отколкото на работа. Чудесен пример за това са другарчетата Дженифър Гарнър и Брадли Купър, които бяха „изловени“ от папараците да се забавляват по морския бряг с дъщерята на актьора Леа.

В момента и двамата са без половинки, след като Дженифър се раздели с бизнесмена Джон Милер, а Брадли с Ирина Шейк преди известно време. Но истината е, че помежду им няма никакви романтични чувства. Те са много добри приятели още от времената, когато си партнираха в сериала Alias. В продукцията двамата играеха много добри приятели и от време на време любовници. В истинския живот обаче се ограничават само до първото.

Любопитен факт е, че в медийното пространство неведнъж са се носели слухове за евентуална романтична връзка между звездните актьори, но никой от тях не е коментирал темата официално. Но кой знае, дори и преди да не е имало нищо повече от приятелство помежду им, сега може да са погледнали един на друг с нови очи?

Източник: woman.bg